Heraklion: În închisoare, un cuplu pentru abuzul sistematic asupra celor patru copii ai lor

Heraklion: În închisoare, un cuplu

Un cuplu a fost dus la închisoare din Heraklion pentru abuzul sistematic asupra celor 4 fete minore ale femeii.
Cazul a fost audiat săptămâna trecută, la Tribunalul pentru contravenții cu trei membri din Heraklion , mama ei și partenerul ei în vârstă de 59 de ani fiind găsiți vinovați. Instanța, care nu a fost convinsă de explicațiile și refuzul cuplului în legătură cu faptele care le-au fost atribuite, a condamnat-o pe mama la 7 ani și 5 luni de închisoare și pe partenerul ei la 8,5 ani. Recursul conform hotărârii judecătorești nu are forță suspensivă, așa că cuplul a fost reținut și dus la închisoare pentru a-și ispăși pedeapsa.

Cele două fete mai mari ale familiei care au depus mărturie în cadrul procesului de pre-investigație sunt șocante, în timp ce scrisoarea scrisă de fiica de 17 ani medicului psihiatru infantil care le urmărea este și ea șocantă.

În ea, ea scrie cuvântul mamă între ghilimele și își exprimă amărăciunea și se întreabă de ce mama ei nu a reacționat la violența iubitului ei, în detrimentul ei și al fraților ei mai mici.

Fetele, de 17, 15, 10 și 8 ani, trăiau în condiții proaste cu mama lor în Heraklion. Se spune că mama i-a lăsat ore în șir în parcurile orașului și i-a trimis la cerșetori în magazine. La un moment dat l-a cunoscut pe bărbatul de 59 de ani, au devenit un cuplu și au decis să se mute într-un sat din interior în care acesta deține o casă.

Acolo, conform descrierilor copiilor, a început un nou coșmar. În vârstă de 59 de ani, ar fi abuzat sistematic cele 4 fete, folosind violență verbală și fizică împotriva lor. După cum au menționat, i-a obligat să se spele, în prezența mamei și a doi prieteni care locuiau cu ei, i-a închis ore întregi într-o cameră fără mâncare și apă, în timp ce la școală nu aveau prezență zilnică. Când nu se prezentau, erau neîngrijiți în haine murdare, imagine pentru care primeau constant recomandări de la profesorii lor.

De asemenea, bărbatul de 59 de ani ar fi amenințat și terorizat copiii să pară fericiți, de fiecare dată când a vizitat asistentul social sau psihiatrul infantil.
Astăzi cele 4 fete locuiesc cu tatăl lor căruia i s-a încredințat perioada anterioară, custodia lor și, după cum s-a subliniat în instanță, condițiile de viață ale copiilor sunt mai bune în timp ce merg normal la școală.

Eliminarea folosirii obligatorii a măștilor în aeroporturi și avioane din 16 mai