Creta: amendă de 15.600 de euro și arestarea unui bărbat de 67 de ani care a torturat un câine cu șocuri electrice

Creta: amendă de 15.600 de euro

Un bărbat de 67 de ani acuzat de încălcarea legislației privind bunăstarea animalelor de companie a fost arestat de polițiștii Departamentului de Poliție Malevizi din Creta în orele serii de ieri, vineri, 7 octombrie 2022.

A fost precedat de un videoclip difuzat într-o emisiune de televiziune, care înfățișa o persoană care leagă un animal de companie cu un guler electric și îi dă un șoc electric.

Din cercetarea serviciului de preinvestigație a fost identificat făptuitorul, în timp ce totodată s-a stabilit că nu au fost respectate regulile de bunăstare pentru animalul de companie , acesta nu avea cod electronic de identificare și lipsit de sănătate. carte.

Împotriva persoanei arestate a fost întocmit dosar în cadrul procedurii spontane, iar în același timp i s-a aplicat o amendă de 15.600 de euro.

Plângerea și videoclipul.

Irma este un câine de doar 12 kg. Potrivit plângerii apărute ieri, acesta era permanent legat, în condiții mizerabile și subnutrit.

Câinele țipa de durere în timp ce proprietarul său și-a activat zgarda electronică din jurul gâtului, făcând ca câinele să fie auzit cu durere, așa cum se vede în videoclipul emisiunii „Live News”.

Și așa cum se subliniază în raport, stăpânul nefericitului animal face o dovadă de putere, dorind să-i arate bărbatului de lângă el în videoclip că cu zgarda electronică deține control total asupra câinelui său.

Urmăriți videoclipul:

Nou KOK: Vin amenzi pentru gesturi obscene