Corint.. Violență în familie: un bărbat răpește, violează și îi dă foc fostei soții – VIDEO

Corint.. Violență în familie

O tânără de 28 de ani a fost îngrozită când fostul ei soț a răpit-o, a bătut-o, a violat-o și a amenințat-o că îi dă foc părului.

Noul caz oribil de violență domestică a avut loc în Corint, la nord-est de Peloponez, când fostul soț de 33 de ani a forțat victima să urce în mașină și a condus spre canal unde a amenințat că o va arunca.

În timp ce conducea mașina lui a lovit-o. A oprit mașina și i-a dat foc părului cu o brichetă pentru a o obliga să se dezbrace. Apoi a condus-o pe victimă la casa părinților săi, unde a violat-o.

Potrivit informațiilor, incidentul s-a petrecut miercurea trecută după ce femeia a fost eliberată, iar victima a fugit la secția de poliție din Corint.

Polițiștii l-au găsit pe făptuitor și l-au arestat. Bărbatul albanez a fost dus în judecată, unde procurorul a dispus reținerea lui.

După ce secția de poliție s-a încheiat, victima a mers la spitalul general al orașului din nord-estul Peloponezului, unde a primit primul ajutor.

Fostul cuplu are doi copii, de 2,5 și 5 ani.


Prin avocatul său, victima a declarat că va fi următoarea victimă a feminicidului din țară. „Orice femeie care se confruntă cu situații similare ar trebui să vorbească”, a declarat fratele ei presei locale.

Femeile din Grecia au fost supuse unui val de violență domestică în ultimii trei ani, în timp ce numărul feminicidelor, în care femeile sunt ucise de actualii sau foștii lor parteneri, a atins niveluri fără precedent.

Grecia începe să lanseze o nouă campanie de vaccinare împotriva virusului Covid-19