Bande de minori – Maroussi: Noua “lovitură” cu o victimă de 12 ani – tineri de 16 ani i-au urmărit pentru a le fura telefoanele mobile

Bande de minori – Maroussi: Noua “lovitură”

Săptămâna trecută, un alt băiat de 12 ani din aceeași zonă, în locul de joacă al lui Amarissia Artemis, din Marousi, a fost victima unei bătăi sălbatice.
Activitatea bandelor de minori se extinde, tot mai multe incidente adăugându-se spiralei violenței. Scolarii raspandesc teroare in timp ce recurg la violenta fizica pentru a fura obiecte de la colegi. Un nou „hit” din acest gen de acțiuni a fost înregistrat la Marousi, doi copii de 12 ani trăind o experiență foarte neplăcută.

Cei doi minori și-au găsit refugiu în locul de joacă de la Amarissia Artemis unde marți seara trecută un altul de vârsta lor a fost victima unei bătăi sălbatice.

Incidentul a avut loc duminică, la ora 20:30, când locul de joacă era plin de copii și părinți. Martorii oculari care au vorbit cu protothema.gr au observat doi minori în vârstă de 16 ani, cu o țigară în mână și telefoane mobile, uitându-se suspicioasă la locul de joacă în căutarea a doi copii mai mici, în jur de 12 ani.

După cum au explicat, cele două victime ale atacului, către părinții care i-au abordat, fuseseră urmărite de tinerii de 16 ani, eventual pentru a le fura telefoanele mobile.

Conform descrierilor, primul tânăr de 16 ani purta o cămașă galbenă fără mâneci cu logo-ul echipei Lakers și o pălărie albă, iar al doilea purta o cămașă neagră. Potrivit unui părinte care i-a urmărit până la parcul de skate al municipiului Amarousios, care se află la mică distanță de locul de joacă, l-a auzit pe unul dintre cei doi spunând: „ Ne-au scăpat nemernicii ”.

Incidentul bătăii sălbatice de săptămâna trecută

Tulburarea provocată a fost evidentă, părinții amintindu-și recentul incident de bătaie sălbatică, în același loc de joacă din Marousi, cu din nou o victimă de 12 ani.

Tânărul de 12 ani a fost atacat cu brutalitate într-un loc de joacă din Marousi. Făptuitorii au fost trei tineri de 16 ani , care l-au bătut fără milă şi l-au jefuit . Unul dintre ei avea rolul de… un chiller.

Deodată s-au auzit țipete.

“Nu ma lovi, te rog!!” copilul de 12 ani a început să țipe.

„Îți dau banii mei și orice vrei, nu mă lovește singur, te implor”, a strigat el.

Fără descurajare, tinerii de 16 ani au continuat să-l bată și odată ce i-au luat toți banii, l-au lovit mai tare și de îndată ce și-au terminat „treaba” au început să alerge într-o direcție necunoscută. Potrivit aceluiași martor ocular, cei trei autori ai bătăii purtau tricouri negre, în timp ce chelnerul purta și pălărie.

Incendiu izbucnește în Corfu lângă case din Agia Georgi – video