Apel telefonic surpriză de la Kyriakos Mitsotakis către Magic Johnson – Ce au discutat

Apel telefonic surpriză de la Kyriakos Mitsotakis

Și-au făcut o întâlnire pentru a mânca împreună și a vorbi baschet.

Iubește Grecia și Magic Johnson o arată, întrucât vizitează țara noastră în fiecare vară și face reclamă la frumusețile ei prin intermediul rețelelor de socializare.

Apel telefonic surpriză de la Kyriakos Mitsotakis către Magic Johnson - Ce au discutat

Faptul nu a trecut neobservat de premierul Kyriakos Mitsotakis, care l-a sunat.

Apelul telefonic a fost confirmat de ambele părți pe rețelele de socializare.
Kyriakos Mitsotakis a încărcat pe Instagram o fotografie recentă a sportivului cu soția sa de la Acropole și menționează că i-a mulțumit pentru cuvintele amabile despre țara noastră, în timp ce l-a auzit foarte încântat de tot ce îi place în Grecia.De fapt, el le-a sugerat să se întâlnească de aproape și să mănânce împreună data viitoare și să vorbească despre baschet!

Postul lui K. Mitsotakis

„Tocmai am vorbit cu legenda NBA Magic Johnson, care se află în vacanță în Grecia, și i-am mulțumit pentru cuvintele amabile pe care le-a spus despre țară și dragostea pe care o arată pentru țara noastră și poporul nostru, precum și pentru minunatele fotografii și tweet-urile pe care le-a postat aici.

Mi-a povestit despre timpul cu adevărat fantastic pe care el și soția lui l-au petrecut în timpul ultimei lor vizite în Grecia, adăugând că grecii care trăiesc în această țară minunată sunt foarte prietenoși și cu adevărat primitori, împreună cu mâncarea excelentă, istoria bogată și cultura fantastică care îl inspiră și este o „rețetă” că se va întoarce în curând și că data viitoare, abia așteaptă să se întâlnească cu mine personal pentru a mânca pâine împreună și a vorbi baschet.”

Magic Johnson a postat pe Twitter despre apelul telefonic:

„Am avut onoarea și plăcerea de a primi un telefon surpriză de la prim-ministrul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, care mi-a primit bun venit în țară și m-a întrebat cum decurge vizita mea până acum. I-am spus premierului că merge grozav și că îmi schimbă viața!”

Mai devreme, Magic Johnson, fermecat de antichitățile Acropolei, a ținut și fotografiat un scut și o sabie. Până la urmă, acesta a fost ocazia ca premierul să-l sune.

După Acropole, Magic Johnson a călătorit în Marea Ionică și a postat pe Twitter în afara Scorpionului, lângă Lefkada, unde se află.

Sfârșitul muzicii în Gazi până dimineața – Ce a spus Bakoyannis