Al 8-lea Bazar de Carte a Muzeului Benaki: între 16 și 22 mai în Pireu

Al 8-lea Bazar de Carte a Muzeului Benaki

Bazarul de carte consacrat al Muzeului Benaki ne oferă o întâlnire pentru al 8-lea an cu reduceri mari, oportunități pentru cărți second-hand și obiecte de colecție.
Fidel întâlnirii sale cu publicul cititor, Muzeul Benaki organizează cel de -al 8-lea Bazar Cărții la sediul său din strada Piraeus nr. 138, de joi 19 până duminică 22 mai 2022, în programul de deschidere al clădirii (vineri, sâmbătă: 10:00 – 22:00 și joi și duminică: 10:00 – 18:00).

De asemenea, de luni 16 până duminică 22 mai 2022, la adresa bazaar.benaki.org, cei interesați vor putea cumpăra online toate titlurile care vor fi disponibile în bazar cu aceleași prețuri reduse (50% și 70%). .

Ce vom găsi în cel de-al 8-lea Bazar de Carte a Muzeului Benaki de anul acesta
Vizitatorii bazarului vor avea posibilitatea de a alege între 240 de titluri de cărți publicate de Muzeul Benaki, vor fi disponibile cu o reducere de 50% și 70% din prețul lor de vânzare cu amănuntul.

Categoriile tematice ale publicațiilor reflectă fizionomia, interesele și activitățile Muzeului Benaki și se extind de la Grecia clasică, cultura bizantină, folclor, pictura greacă modernă, sculptură și arhitectură, până la fotografie și artă europeană.

În același spațiu, va fi o secțiune cu cărți la mâna a doua la prețuri extrem de mici.

OASA: Reînnoirea dreptului de a călători cu tarif redus pentru studenții din Învățământul Gimnazial Public peste 18 ani