Grecia. Oprirea lucrărilor la autobuze și troleibuze luni

Itinerariile pe liniile preluate de KTEL sunt de așteptat să ruleze normal.

Ooprire a lucrului la autobuze și troleibuze va avea loc mâine, luni, 3 aprilie 2023 de la 11:00 la 16:00 conform OASA din cauza unei opriri de lucru a muncitorilor.
Itinerariile pe liniile preluate de KTEL sunt de așteptat să ruleze normal.

Sindicatul Tehnicienilor și Muncitorilor OASA – OSY a decis să organizeze un miting de protest luni, 3 aprilie de la ora 12 la sediul OSY cu oprire a lucrărilor de la 11 la 16.

„După tragicul accident din Tempe pentru care am deplâns victime nevinovate, este imperativ și acum să asigurăm publicului pasagerilor și colegilor noștri transport public în siguranță prin reînnoirea flotei noastre și implementarea ESSE”, subliniază anunțul angajaților. .

Sindicatul Muncitorilor ILPAP în declarația sa solicită menținerea măsurilor de protecție și securitate și precizează că un grup va fi prezent la ora 12:00 la Ministerul Transporturilor, în timp ce în același timp va avea loc și un protest la sediul OSY.

Restul mijloacelor sunt de așteptat să se miște normal.

Pentru mai multe informații, publicul pasageri poate fi informat din aplicația de telematică precum și de la centrul de informare 11185.