Detectare Blocator de Reclame

Selectați Limba

Blocator de Reclame Detectat

Se pare că folosești un blocator de reclame. Site-ul nostru depinde de reclame pentru a oferi conținut premium gratuit tuturor utilizatorilor.

Te rugăm să dezactivezi blocatorul de reclame pentru a continua să navighezi pe site și să te bucuri de conținutul nostru premium.

 

Grecia

Grecia suspendă peste 6.000 de elevi pentru telefoane mobile pe măsură ce începe anul școlar

Grecia înăsprește măsurile: peste 6.000 de elevi au fost suspendați de la începutul anului școlar din cauza telefoanelor mobile.

Ministerul Educației din Grecia a luat decizia decisivă de a suspenda mii de studenți de la începutul noului semestru, ca urmare a încălcării de către acestea a interdicției politicii impuse utilizării telefoanelor mobile în școli.

Această măsură vine ca parte a eforturilor guvernului de a reduce distracția elevilor și de a îmbunătăți nivelul de concentrare în timpul procesului educațional.

Potrivit rapoartelor oficiale, peste 6.000 de cazuri de expulzare a studenților din diverse părți ale țării au fost înregistrate de la începutul actualului semestru din cauza încălcării acestor reguli.

Distribuția cazurilor de expulzare pe regiune
Statisticile regiunilor afectate indică următoarele cifre:
– Attica: 1.911 cazuri de expulzare
– Macedonia Centrală: 725 cazuri de expulzare
– Creta: 601 cazuri de expulzare
– Grecia de Vest: 333 cazuri de expulzare


– Peloponez: 328 cazuri de expulzare
– Tesalia: 255 cazuri Expulzări
– Macedonia de Est și Tracia: 253 expulzări
– Epir: 148 expulzări
– Egeea de Sud: 12 expulzări
– Ionica: 94 expulzări
– Egee de Nord: 35 expulzări
– Grecia Centrală: 9 expulzări

Această decizie se încadrează în cadrul politicii Ministerului care vizează crearea unui mediu educațional lipsit de distrageri, care stârnește dezbateri intense despre rolul tehnologiei în viața școlară și limitele utilizării acesteia. În ciuda controverselor, Ministerul intenționează să continue implementarea acestor legi pentru a obține beneficiul dorit la nivelul sistemului de învățământ.