Operațiune masivă de poliție împotriva pirateriei TV Arestări în toată Grecia

Astăzi, autoritățile din Grecia au efectuat o operațiune de amploare împotriva unei rețele de „piraterie” TV cu plată, care a generat venituri ilegale în valoare de câteva milioane de euro. Operațiunea a inclus raiduri la locuințe și afaceri din diverse regiuni ale țării.

Încă de dimineața devreme, Direcția de Securitate din Patras a inițiat această operațiune semnificativă în diferite zone, precum Atena, Sparta, Patras și Salonic. În cadrul investigațiilor au fost efectuate percheziții la case și afaceri.

Arestări pe scară largă au fost efectuate, totalizând 9 până în prezent, iar operațiunea de arestare a unui alt suspect era în curs de desfășurare în momentul redactării acestui articol.

În timpul perchezițiilor, au fost descoperite sume semnificative de bani, inclusiv 100.000 de euro, bine ascunși într-o ascunzătoare specială dintr-una dintre locuințele persoanelor arestate. De asemenea, a fost găsită o listă care conținea numele a aproximativ 7.000 de abonați ilegali.

Se consideră că această operațiune se concentrează asupra unei organizații criminale, care pare să aibă un lider și o structură piramidală.

Persoanele arestate vor fi cercetate penal pentru acuzații precum organizare criminală, piraterie și încălcare a drepturilor de autor. În continuare, urmează să fie stabilite detaliile exacte ale acuzațiilor și urmărirea penală a acestora. Se presupune că unul dintre cei arestați ar fi liderul grupului.