Vremea se schimbă: cu ploi și temperaturi mai scăzute în noiembrie

Meteorologii Theodoris Koulidas și Klerkos Marousakis avertizează despre o schimbare de toamnă a vremii odată cu sosirea lunii noiembrie.

Potrivit celor afirmate în postarea sa de pe blog, directorul Autorității Naționale de Meteorologie, Todoris Kollidas, se așteaptă să plouă începând de sâmbăta viitoare, cu temperaturi care să scadă la nivelurile normale pentru acest sezon.

„Sâmbăta viitoare va fi oficial prima lună care va primi ploi abundente”, spune domnul Koulidas. El continuă:

Temperaturile vor scădea și vor reveni la nivelurile lor normale pentru acest sezon, iar ploaia din primele 15 zile poate să nu fie prea mare, dar sistemele care ne vor afecta au nevoie de atenție.

După cum a raportat meteorologul OPEN Clerkos Marousakis, vremea s-a schimbat începând de duminica viitoare, care a avertizat de vreme nefavorabilă.

„Joi, vom vedea în vest, în nord și în estul Mării Egee vreme de tip „P” – adică dacă o observăm formând litera P cu ploaia căzând în vest spre nordul Greciei și spre insulele din estul Mării Egee, care au fost în esență neafectate, a spus Klerchos Marousakis. „Este partea interioară a literei P, care este în principal continentul central și de est”.

Trecerea vremii rea va fi scurtă, temperaturile nefiind afectate și rămânând la cotele lor ridicate pe tot parcursul sezonului, întrucât valul de vreme rea va continua timp de 24 de ore, iar de vineri vom observa o îmbunătățire.

Începând de duminică, ne așteptăm la vreme rea, deoarece vremea va fi mai întunecată, cu mai multe ploi și mai multe furtuni periculoase.

Scena este similară la începutul săptămânii viitoare, dar din nou temperaturile nu sunt afectate vizibil, părțile de est și de sud nu sunt afectate vizibil de ploi și cu alte cuvinte, seceta continuă”, a subliniat clar Clerkos Marousakis.

Share the news with your friends