Interbus: program pilot WiBUS pentru WiFi gratuit în autobuzele orașului din Atena

Pasagerii autobuzelor urbane din Atena vor putea avea acces gratuit la o rețea Wi-Fi . Această posibilitate este oferită de un program pilot pentru Free Wi-Fi în vehiculele OSY SA care se deplasează, printre altele, pe liniile P. Faliro-Kifisia, Akadimias-Voula, Chalkokondyli-Metamorfosi-N. Kifisia, Omonia-Kipoupoli, Pireu-Perama, Lamprini-Pl. Sintagma-Zitzifies.

Interbus: program pilot WiBUS pentru WiFi gratuit în autobuzele orașului din Atena

Programul oferă acces wireless gratuit pentru pasagerii autobuzelor specifice, oferind o conexiune ușoară la internet .

Tot ce trebuie să facă pasagerii în autobuzele programului – cu marcajele relevante – ale programului pilot este, cu WiFi activat pe dispozitivul mobil, să selecteze rețeaua „WiBUS” din rețelele wifi disponibile pentru a fi transferată pe pagina de conectare . Marcaje informative relevante există în locuri foarte vizibile din interiorul vehiculelor.

„Programul se află într-o fază pilot și este o inițiativă a Interbus, companie de publicitate care are utilizarea publicitară a suprafețelor interioare și externe ale vehiculelor OSY SA, asumând integral investiția pentru crearea, gestionarea și întreținerea platformei electronice, cautând veniturile care vor apărea din publicitatea companiilor și produselor pe rețeaua wireless de transport urban”, se arată în anunțul relevant al companiei Interbus.

Interbus: program pilot WiBUS pentru WiFi gratuit în autobuzele orașului din Atena

Dezvoltarea treptată a unei rețele extinse de acces la internet wireless aspiră să facă transportul public rutier mai prietenos și mai atractiv, în timp ce nu implică nicio povară financiară pentru OSY. S.A., O.A.S.A. si pasagerii.