Noi reguli de circulație în Galați începând de astăzi, joi 25 mai și pentru următoarele două luni din cauza lucrărilor de construcție Linia 4 a Metroului Atena

Reglementările provizorii de circulație vor intra în vigoare de astăzi, joi, 25 mai, și pentru următoarele două luni în regiunea Galați, din cauza lucrărilor de construcție pe Linia 4 a Metroului Atena.

Concret, în perioada 25.05.2023 – 25.07.2023 și pentru toate cele 24 de ore, în municipiul Galați se vor aplica următoarele reguli de circulație pe următoarele tronsoane de drum, după cum urmează:

Limita treptată a lățimii străzii Galazio este de aproximativ 120,00 m lungime, înainte de intersecția acesteia cu strada Veikou/Ag. Glykerias cu secțiunea din dreapta a drumului în direcția circulației vehiculelor spre strada Protopapadakis.

Virajele la dreapta sunt interzise vehiculelor care vin din St. Glykerias spre strada Ippokratous.
Viraj obligatoriu la dreapta pentru vehiculele care se deplasează pe strada Lysiou de la strada Galatsiou la strada Ippokratous.


Viraj obligatoriu cu viraj la stânga pentru vehiculele care se deplasează pe strada Lysiou de la strada Gallakidon la strada Ippokratous.
Banda dreaptă obligatorie pentru vehiculele care circulă pe Via Hippocrates dinspre șantier spre Via Liceu.
Interzicerea opririi vehiculelor pe partea dreaptă a drumului pentru strada Galatsiou și Ag. Glykerias, în perioada lucrărilor de construcție.
Setați limita de viteză la 40 km/h pentru vehiculele care circulă pe drumurile Galazio și Ag. Glicerii în partea desemnată de 100 m înainte de începerea ocupării șantierului până la sfârșitul acestuia.
Setați limita de viteză la 30 km/h pentru vehiculele care circulă pe Via Galazio și Aage. Glykerias de-a lungul ocupației șantierului.
Depășirea este interzisă vehiculelor care se deplasează în Galazio și Ag. Glykerias a fost identificată parțial din aproximativ anul 100 d.Hr. înainte ca șantierul de construcție să înceapă să fie ocupat până la sfârșitul său.
Șoferii de vehicule trebuie să fie deosebit de atenți atunci când trec prin șantierele de lucru și să urmeze indicatoarele rutiere existente.