Salonic: un român în vârstă de 48 de ani, încătușat pentru că și-a împins mireasa, nepoții și soția să cerșească

Polițiștii Subdirecției de Crimă Organizată și Trafic de Persoane a Direcției de Securitate Salonic au reținut un bărbat de 48 de ani, din România, care este acuzat de trafic de persoane.

Bărbatul de 48 de ani și-ar fi împins nora, nepoții și soția să cerșească, în timp ce a luat apoi banii încasați.

În anunțul Direcției Generale de Poliție din Salonic se menționează:
Polițiști ai Subdirecției de Crimă Organizată și Trafic de Persoane din cadrul Direcției de Securitate Salonic au investigat un caz legat de trafic de persoane.

Concret, în contextul investigării informațiilor primite de către Serviciul de mai sus de la linia fierbinte antitrafic (1109) a organizației „A21”, dar și de la Departamentul de Politică Socială și Egalitatea de Gen al Municipiului Salonic, cu privire la exploatarea prin muncă. a unei femei străine de 21 de ani, precum și a celor doi copii minori ai ei, un străin de 48 de ani a fost arestat pentru trafic de persoane.

Din investigația amănunțită și amănunțită de către polițiștii serviciului desemnat, s-a constatat că bărbatul de 48 de ani a împins pe tânăra de 21 de ani să cerșească în diferite locuri din centrul Salonicului (care avea adesea copiii ei minori cu ea), precum și soția sa străină în vârstă de 49 de ani, în timp ce toate veniturile din cerșetoria femeilor de mai sus au fost gestionate și exploatate de el însuși.

Împotriva persoanei arestate a fost întocmit dosar pentru încălcarea art. 323A din Codul penal „Trafic de ființe umane (și pe cheltuiala minorilor)” și va fi înaintat Procurorului competent.