Grecia.. Sunt așteptate ninsori la altitudine foarte joasă: Meteorologul avertizează asupra provocărilor meteorologice așteptate

Potrivit meteorologului Klerkos Marousakis, rapoartele meteo se așteaptă să cadă ninsori de mâine, vineri, chiar și la altitudini foarte scăzute. Se preconizează că vremea se va înrăutăți și mai mult, cu temperaturi în scădere și zăpadă din această după-amiază.
În observațiile sale, Marousakis a subliniat că dificultatea de a prognoza vremea este sporită de traseul depresiunii și de influența zonelor calde de mare pe care le va traversa. El a explicat că masa de aer extrem de rece este dificil de identificat, deoarece temperaturile sale variază între -4 și -8 grade, ceea ce face ca prognoza întregii situații să fie dificilă.
La rândul său, Marousakis a îndemnat regiunile de la est de lanțul muntos Pindus și de la sud de Halkidiki să se pregătească pentru aceste condiții meteorologice așteptate. El a subliniat importanța ca mașinile să aibă dispozitive antiderapante și să fie pregătite pentru orice urgență.
Avertismentele lui Marousakis au inclus factori care împiedică prognoza meteo, cum ar fi traseul depresiunii și efectul zonelor mari calde, și a cerut vigilență și o bună pregătire pentru a face față provocărilor meteorologice așteptate.
Este atașată o hartă care arată căderile de zăpadă conform celui mai recent model de afișare a vremii. De menționat că prognoza situației meteorologice rămâne o provocare și necesită o actualizare continuă pentru a urmări evoluțiile actuale.