Agresiune șocantă a unui cuplu în vârstă, bătut de un manager de bar de pe plajă în Halkidiki

Un cuplu în vârstă de 74 și 70 de ani a dezvăluit recent un incident traumatizant în care au fost agresați în timp ce încercau să se bucure de o zi liniștită pe plaja Kastamoniti din Halkidiki. Potrivit relatărilor lor, niște indivizi pretinzând a fi manageri de bar de pe plajă i-au împiedicat să se scalde pe plajă și au ajuns chiar să îi lovească.

“Într-o sâmbătă dimineața, în jurul orei zece, am mers să ne așezăm la doi metri distanță de șezlongurile lor, într-un loc public. Nu am atins niciun șezlong sau prosop, dar cu toate acestea, ne-au abordat agresiv și au început să ne înjure”, a povestit bărbatul în vârstă de 70 de ani.

Agresiunea verbală a escaladat repede în violență fizică, când managerul furios l-a lovit pe bărbatul în vârstă, care se apleca pentru a-și așeza umbrela. Soția sa, care avea probleme de sănătate în urma unei intervenții chirurgicale recente, a încercat să intervină, dar a fost și ea agresată fizic.

Agresiune șocantă a unui cuplu în vârstă, bătut de un manager de bar de pe plajă în Halkidiki

“În timp ce încercam să apărăm situația, soțul meu a fost brutal atacat. Managerul ne-a împins pe jos, i-a rupt cămașa, l-a amenințat și l-a lovit într-o manieră foarte brutală. Am cerut ajutor, dar nimeni nu a intervenit”, a mai adăugat bărbatul.

Cuplul a fost nevoit să ceară ajutorul unei trecătoare pentru a anunța autoritățile. Bărbatul în vârstă de 74 de ani a fost dus la spital din cauza rănilor suferite, care au necesitat chiar o intervenție chirurgicală la genunchi.

Ceea ce a surprins cu adevărat pe toată lumea a fost lipsa de empatie a soției responsabilului, care a asistat pasivă la agresiunea soțului meu și a refuzat să intervină.

Medicul care l-a tratat pe bărbatul în vârstă de 70 de ani a fost șocat de nivelul de brutalitate al atacului. În prezent, bărbatul se recuperează acasă, având dificultăți în a merge și având nevoie de asistența soției sale pentru activitățile de zi cu zi.

Share the news with your friends