Grecia

Tzanakis: Dacă suntem pregătiți pentru un nou focar de coronavirus, să facem carnavalul

Tzanakis Dacă suntem pregătiți pentru un nou focar

„Cred că putem face cu mare atenție niște evenimente de carnaval , evitând multe – multe. Este o problemă foarte mare. Cu siguranta va fi supraaglomerata o escaladare a pandemiei va prelungi problemele. Dacă pregătiți toate ca societatea să acceptăm acestea și să nu ne plângem că sa întâmplat acest rău, să facă față carnavalului.

Blocare: Πατρινό καρναβάλι σε... streaming live - CNN.gr

„Cred că trebuie să ne pregătim pentru următoarea perioadă, sezonul turistic , pentru ca țara să fie pe o poziție bună pe această piață”, a remarcat profesorul de Pneumologie referitor la modulul în care ne așteptăm să sărbătorim Halloween-ul și Paștele.
Tzanakis: Care este motivul pentru creșterea deceselor?
Referitor la creșterea numărului de decese, el a explicat: „Analizam mortalitatea din Grecia în laboratorul nostru și am venit cu câteva motive. „Una este operațiunea Micron, a doua este perforarea protocoalelor de sănătate în structura de sănătate și ospitalitate, iar a treia este că modul în care înregistrăm decesele contribuie la creșterea ratei”.

Tzanakis pentru sindromul MIS
Domnul Tzanakis sa referit, de asemenea, la sindromul rar MIS-C , care a „lovit” deja peste 100 de copii. Boala multisistemică și inflamatorie MIS-C poate apărea la copii și adolescenți la două până la șase săptămâni după boala coronavirus.

„Este un sindrom hiperinflamator care afectează multe sisteme, multe organe inclusiv inima, rinichii, plămânii. Este extrem de rar chiar și copiii cu coronavirus, dar nu știm care dintre copiii infectați îl va dezvolta. Prin urmare, sunt în favoarea vaccinării copiilor. Nu știm ce poate face acest sindrom asupra sistemelor organice ale copiilor pe termen lung”, a explicat domnul Tzanakis.
„Acest sindrom a apărut și înaintea coronavirusului după anumiți viruși. Părinții nu ar trebui să-și facă griji că copilul lor manifestă acest lucru. „Se manifestă cu astfel de simptome părinții vor fi supărați și copilul va merge la spital”, a adăugat.

Referitor la posibilitatea celei de-a 3-a doze pentru copii, domnul Tzanakis a spus că „Deocamdată nu există date științifice care să nu spună că ar trebui să li se administreze a 3-a . Raritatea unei boli grave, mai ales la copiii vaccinați cu două doze, împiedică acest lucru să se întâmple. Momentan am senzația că nu ar trebui să continue cu această strategie”.

Confuzie pe platformă cu pacienții și a 3-a doză.
În sfârșit, referitor la problemele care apar pe platforma de înregistrare a vaccinărilor, cu privire la pacienți și a 3-a doză, domnul Tzanakis a precizat: „Platforma prezintă unele probleme. Platforma trebuie să rezolve unele probleme. Sunt oameni care au fost vaccinați de două ori de când s-au îmbolnăvit, au spus ei, a trecut un sfert și prin nevaccinați, în timp ce platforma nu le permite să fie vaccinați cu 3-a doză. Este necesar ca cineva care a fost bolnav să ia a 3-a doză, în termen de trei luni de la îmbolnăvire, deoarece s-ar putea să fi fost bolnav cu o anumită variantă”.